windsurfpoint.si vetrnica250
WINDSURFPOINT.si
Koper - Slovenija
+386 70 722 710

Ogledov:
568691

Na strani je 100 gostov in ni članov .

Windsurfpoint sola 03Dobrodošli na straneh Šole jadranja na deski WINDSURFPOINT.si.

Bi se radi naučili jadrati na deski? V poletnem času organiziramo začetne in nadaljevalne tečaje, skozi teden in ob vikendih. Pri nas lahko tudi najamete opremo.

Naš namen je približati jadranje na deski - windsurf vsem, ki jih veselijo vodne športne aktivnosti, pa tudi tistim, ki niso morda nikoli pomislili, da bi lahko jadrali na deski. Posebnih omejitev glede starosti ni, potrebno je le znati plavati, za ostalo poskrbimo mi. Kontaktirajte nas, odgovorili bomo na vaša vprašanja in uskladili termin. Vabimo vse, ki vas jadranje na deski zanima, da nas obiščete v Surf klubu Žusterna in se nam pridružite na vodi. Če želite, da vas obveščamo o novostih, dogodkih in zanimivostih, povezanih s šolo, se registrirajte preko spodnjega prijavnega obrazca. Poglejte v galerijo slik, kjer lahko vidite, kako zgleda pri nas, stanje na vodi pa lahko preverite prek klubske spletne kamere.

WINDSURFPOINT.si organizira v maju 2010 PROMOCIJSKO TURNEJO JADRANJA NA DESKI

Slika šoleIzvajali bomo predstavitve, namenjene šolam, mladini in otrokom (predvsem nad 10 let). Dogodek bo omogočil ljudem, da se seznanijo s tem čudovitim in atraktivnim športom, si v živo ogledajo opremo, se preizkusijo v sestavljanju in razstavljanju opreme, pa tudi v resnici - sicer na suhem - poskusijo osnovne prvine jadranja na deski. Predstavitve bodo izvajali Matevž Malej, demonstrator slovenske šole jadranja na deski, Tine Slabe, profesionalni jadralec na deski, in ostali učitelji ter učiteljice jadranja na deski naše šole. Namen turneje je promocija tega športa, ki nam je vsem skupaj tako blizu, pa ga mnogi ne poznajo, kljub temu da imamo morje »pred nosom«. Za otroke bo dogodek gotovo nepozaben. Dal jim bo nove možnosti za aktivno preživljanje prostega časa v stiku za naravo. Ob zaključku šolskega leta je skupinski izlet na slovensko obalo z jadranjem na deski tudi odlična ideja za končni izlet.

Če bi radi, da naredimo predstavitev pri vas, nas kontaktirajte na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na telefonsko številko (040)195506, da se dogovorimo za ustrezen termin. Predstavitev je brezplačna. Za sodelovanje se vam vnaprej zahvaljujemo.

Sončen pozdrav,
ekipa Windsurfpoint.si