windsurfpoint.si vetrnica250
WINDSURFPOINT.si
Koper - Slovenija
+386 70 722 710

Ogledov:
569023

Na strani je 104 gostov in ni članov .

Windsurfpoint sola 03Dobrodošli na straneh Šole jadranja na deski WINDSURFPOINT.si.

Bi se radi naučili jadrati na deski? V poletnem času organiziramo začetne in nadaljevalne tečaje, skozi teden in ob vikendih. Pri nas lahko tudi najamete opremo.

Naš namen je približati jadranje na deski - windsurf vsem, ki jih veselijo vodne športne aktivnosti, pa tudi tistim, ki niso morda nikoli pomislili, da bi lahko jadrali na deski. Posebnih omejitev glede starosti ni, potrebno je le znati plavati, za ostalo poskrbimo mi. Kontaktirajte nas, odgovorili bomo na vaša vprašanja in uskladili termin. Vabimo vse, ki vas jadranje na deski zanima, da nas obiščete v Surf klubu Žusterna in se nam pridružite na vodi. Če želite, da vas obveščamo o novostih, dogodkih in zanimivostih, povezanih s šolo, se registrirajte preko spodnjega prijavnega obrazca. Poglejte v galerijo slik, kjer lahko vidite, kako zgleda pri nas, stanje na vodi pa lahko preverite prek klubske spletne kamere.

dariloPonujamo vam idejo za darilo, ki odpira vrata v novo doživetje:
darilni bon za jadranje na deski
Izvirno in posebno.

Primerno za: za prijatelja, za punco, za fanta, za par, za sodelavce, za poslovne partnerje, za starše, za obletnice, za rojstni dan, za otroke, za družine, za 18 let, za 25 let, za 30 let, za 50 let, za maturo in diplomo…

darilo

Darilni bon: Tečaj jadranja na deski

Cena: 200 EUR na osebo

Trajanje doživetja: tečaj traja 10 ur = 5 x 2uri
Veljavnost: tekoče leto

Praktične informacije

Kaj potrebujete: Potrebujete kopalke, brisačo, znanje plavanja in dobro voljo
Kraj izvajanja: Šola jadranja na deski Windsurfpoint.si v Žusterni pri Kopru
Plačilo: Z bančnim nakazilom ali gotovina.
Naročilo: Darilni bon lahko naročite po telefonu ali po Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Bon vam bomo poslali na želen naslov.