windsurfpoint.si vetrnica250
WINDSURFPOINT.si
Koper - Slovenija
+386 70 722 710

Na strani je 29 gostov in ni članov .

Predstavljamo Vam zanimivo ponudbo, ki jo lahko uporabite za aktivno druženje, krepitev skupinske povezanosti, nagrajevanje uspešnih sodelavcev, kot team building, za zaključne poletne zabave, družabna srečanja, lahko pa samo za popestritev in sprostitev po napornem delovnem tednu. 
crepnja

Tečaj jadranja na deski v trajanju 8-ih šolskih ur  vam lahko organiziramo med vikendom - sobota, nedelja (za maksimalno 14 oseb). Cena tečaja je 140 EUR/osebo. Vse kar potrebujete je znanje plavanja in nekaj dobre volje, za vse ostalo bomo z veseljem poskrbeli mi.
Več o tečajih in šoli jadranja na deski na strani šole...
 
"Manjada pu naše" ali istrska pojedina s "črepnjo" poteka v zaledju Obale in sicer ob reki Rižani. Pripravili vam bomo nepozabno gurmansko doživetje, ki v ceni 45 EUR/osebo vključuje neomejeno količino hrane in pijače. Maksimalno število je 50 oseb, minimalno 20 oseb.

Obstaja tudi možnost organizacije kombiniranega programa, ki zajema šolo jadranja na deski in istrsko pojedino.
Predvideni pogram sestoji s pričetkom tečaja v sobotnih dopoldanskih urah (2 uri), kosilom v bližnji restavraciji in nadaljevanjem tečaja v popoldanskih urah. Okoli 19 ure se odpravimo v Rižano, kjer vam pripravimo istrsko pojedino. V nedeljo ob 10 uri pričnemo s peto in šesto uro tečaja jadranja na deski, sledi kosilo in kratek počitek. Zadnji dve uri tečaja se pričnejo okoli 14. ure in se s podelitvijo diplom konča okoli 18.ure. Cena po osebi 200 EUR. V ceno je vključena šola jadranja na deski, istrska pojedina in 2x kosilo v bližnji restavraciji. Nočitev in transferji niso vključeni v ponudbi. Maksimalno število oseb za tečaj jadranja na deski je 14. Spremljevalci in ostali se lahko v času tečaja sončijo in kopajo, pridružijo pa se vam na kosilih in istrski pojedini. Cena brez tečaja jadranja na deski je 60 EUR/osebo (skupaj s tečajniki za max. 50 oseb).
 
Za dodatne informacije in rezervacije terminov smo vam na voljo na telefonskih številkah:
+386 30 350 360 ali +386 40 250 259